Ulepšaj dan

 Mnogi dani ostali su nam u neprijatnom sećanju. Međutim, to nije samo još jedno iskustvo iz prošlosti. Život, na ovaj ili onaj način, podrazumeva i mračne dane. To mogu biti neuspešni dani. Dani u kojima smo primili lošu vest, doživeli nesreću, povredu, stres, prezir, gubitak… Dani u kojima nema svetlosti, iako je Sunce visoko na horizontu.
Kako da ulepšamo dan a sa njim i život? Kako da odagnamo oblake i smanjimo mrak? Iskustva ljudi i njihove poruke su sjajne zvezde koje nam mogu pomoći da uočimo svetlost, koja nas može izvesti iz mraka i pomoći da nastavimo dalje u novi dan, vedriji i lepši.
Napiši ili odštampaj sledeću misao i postavi je na radnom stolu, u kuhinji, autu, ili drugom vidnom mestu:
 

 

„Ovaj dan imam samo jednom, zato ću ga ulepšati drugima i sebi najbolje što mogu.“

U nastavku stranice “Ulepšaj dan”, objavljivaćemo različite teme koje su tu da Vas nadahnu, podstaknu na razmišljanje, razvesele… jednom rečju, da Vam ULEPŠAJU DAN. Pritiskom na naslov teme ili slike ispod naziva teme, odabirate željenu temu. Ako imate sugestije, komentare kako bi ovu stranicu učinili još korisnijom za naše posetioce, slobodno nam pišite na mail fondacije. Želimo Vam lep i uspešan dan.